Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren! Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Retourneer je de hele bestelling dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief (eventuele) verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Sambi Woon & Mode Accessoires geretourneerd worden. Voeg het formulier herroeping dat je hieronder kunt downloaden bij je retour toe.

Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met me opnemen via info@sambi.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Ik betaal je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. 

Retouradres:

Sambi Woon & Mode Accessoires
Vinkendaal 91
2914 EM  Nieuwerkerk aan den IJssel

Je kunt het formulier herroeping hier downloaden. 


Product ruilen

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@sambi.nl of WhatsApp 0657582222. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.


Verkeerd adres

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met me op (info@sambi.nl of WhatsApp 0657582222). Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

 

© 2013 - 2024 Sambi Woon en Mode Accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel