Evenementen

Wij zijn regelmatig te vinden op Ladiesnights, markten, braderieën en andere evenementen. Tijdens al deze dagen kun je zowel contant als met pin bij ons betalen! Kom gezellig langs! Weet je een leuk evenement waar wij met ons assortiment goed bij zouden passen? Dan horen wij dat graag van je.

📧: info@sambi.nl
+31 6 57 58 22 22


Festival Flow

Datum: 9 oktober 2021
Tijd: 11.00 - 16.00 uur
Locatie: Ridderbuurt 3 2402 NG Alphen a/d Rijn
Entree: €44,00 voor een geheel verzorgde dag
Voor het bestellen van je kaartje en meer info kijk je hier: Festival Flow | BUSINESS NAME (mpoweredcoaching.nl)

 Er is van alles te doen. De hele dag genieten van de prachtig ingerichte kraampjes van geweldige vrouwen met hele leuke items zoals essentiële olie, edelstenen, droogbloemen, handgemaakte creaties, beauty producten & te gekke accessoires. DeliciJo's catering verzorgt de lunch (Keuze uit 3 opties) en een snack om je vingers bij op te eten. Koffie, thee & water is de gehele dag all in. Er zijn diverse workshops, een lekkere massage, kaartlegging, cacao ceremonie met mini shoot, visionboard maken, droogbloemenkrans maken… en nog veel meer. Kortom laat je helemaal in de watten leggen! 
Sambi is ook aanwezig met een kraam met toffe woon & mode accessoires met uiteraard ook weer leuke aanbiedingen! 


​Kaarsjesavond

Datum: 10 december 2021
Tijd: 17.00 - 21.00 uur
Locatie: Winkelgebied Het Oude Dorp, Nieuwerkerk aan den IJssel
Entree: gratis

Een avond met kraampjes en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Sambi zalook weer met een kraam aanwezig zijn. We hebben dan weer (kerst)cadeautjes voor een leuke prijs en uiteraard ook weer mooie aanbiedingen.


 

© 2013 - 2021 Sambi Woon en Mode Accessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel